L’Alcora, 1981

30 d’octubre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

L’artista visual reflexiona sobre la imatge i el seu contingut, generant significats o propiciant diàlegs amb el públic mitjançant càpsules audiovisuals, que versen sobre el pensament crític i la filosofia.

La Pobla Tornesa, 1970

11 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

Espectadora i consumidora d’art, se serveix de la fotografia com a creadora per a narrar històries i fets. La seua obra de caràcter documental és íntima, que no personal, discursiva, política i poètica.

Castelló de la Plana, 1988

18 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

L’artista pretén crear i mantenir un diàleg entre la instal·lació i l’obra gràfica, sense que el gravat perda la seua essència, multiplicant les seues possibilitats conceptualment i expositivament.

Castelló de la Plana, 1959

23 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

La seua obra ens trasllada a un altre temps, un temps que rescata i manipula fins a transformar-lo en una obra artística. Juga amb la percepció, amb les paraules, les imatges i les emocions que l’envolten en el seu dia a dia. Potser per això destaca la delicadesa amb la qual tracta temes tan profunds com el sofriment, la mort o la malaltia que, inevitablement, hem d’afrontar i ens acompanyen al llarg de la nostra existència.

Morella, 1945

1 de desembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

És gravadora i galerista. La seua obra ha recorregut nombrosos països i a més, ha estat promotora d’exposicions i actes culturals i socials reivindicatius.

Vila-real, 1990

7 de desembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

L’artista multidisciplinària  centra la seua investigació artística en com percebem i emprem les imatges mitjançant la quotidianitat de les pantalles. El seu treball versa sobre l’avorriment i la necessitat del ser contemporani davant una satisfacció visual contínua.

Castelló de la Plana, 1978

11 de desembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

Artista visual i il·lustradora, es caracteritza per l’elegància i delicadesa de cadascuna de les seues obres. Traços manuals a llapis que acoloreix i treballa combinant diferents tècniques i estils, des del grafit, el collage a la pintura mural.

Onda, 1973

11 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

Els colors difuminats i els dibuixos a llapis revelen l’estil característic i únic de l’artista, gràcies a la delicadesa i el tractament que li confereix el grafit sobre taula. Subtilesa i senzillesa són alguns dels adjectius que es relacionen amb cadascuna de les seues peces.

Castelló de la Plana, 1998

16 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

La fotografia esdevé la seua amiga incondicional, ja que l’acompanya des dels catorze anys. Tanmateix li permet alçar la seua pròpia veu i créixer, observant allò que l’envolta des de la seua pròpia perspectiva.

Borriana, 1989

23 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

La seua obra es desenvolupa principalment mitjançant el dibuix i la pintura, dues tècniques que conjuga i sol traslladar a l’àmbit urbà quan treballa en murals de gran format a la ciutat. Murals amb un marcat caràcter social amb un missatge feminista, que la situen com una dona activista preocupada per donar a conéixer la història dels moviments feministes.

Borriana, 1976

25 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

Delicada i poètica, la seua obra denota un caràcter íntim i personal. Cadascuna de les seues peces és el resultat de moltes hores de laboriosa i minuciosa dedicació. Un procés en si mateix en el qual el grafit es converteix en el vertader i únic protagonista.

Vila-real, 1994

26 de novembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

El seu treball sorgeix de la inquietud d’acumular molts elements en un mateix espai. Amb un marcat caràcter acumulatiu, la seua obra se centra en la repetició del motiu dins d’un ordre establit que varia en funció del ritme compositiu, generant agrupacions d’elements que s’assemblen.

Castelló de la Plana, 1975

9 de desembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

És escriptora, artista, activista i feminista. Desenvolupa una visió alternativa pròpia de la identitat sexual i de gènere sempre partint d’un fort posicionament polític feminista. Llopis desconstrueix el subjecte sexual del feminisme per a així elaborar un discurs més pròxim a pràctiques entorn del feminisme pro sex o al transfeminisme.

Castelló de la Plana, 1985

14 de desembre, 2020. Aula 108, Menador Espai Cultural de Castelló.

La seua obra explora les confluències entre diferents llenguatges poètics. Mitjançant idees lligades íntimament al concepte de pàgina, com la dualitat, el ressò, el reflex i la noció de plec, l’artista desenvolupa un discurs propi on la noció de pàgina s’estén convertint-se en un espai expandit.